24 maj 2015
12:00

IF Brommapojkarna 3

Referat: Hammarby IF FF 20 - IF Brommapojkarna 3

Borta match mot Hammarby IF FF 20 (som efter lite undersökning visade sig vara P06-10). Vi startade matchen aggressivt vilket var mycket bra för Hammarby var ett passningsskickligt lag. I 4:e minuten spelar Alvin snyggt fram Malle som iskallt sätter dit 1-0. Killarna jobbar hårt över hela planen och det var oerhört viktigt för Hammarby skapade en del chanser, men varje gång lyckades vi få en fot emellan och blockera eller bryta deras skottförsök. Vi skapade också några chanser och i 14:e minuten har Ture ett tugnt skott som deras målvakt räddar. I 18:e jobbar Malle stenhårt på egen hand längst ner vi vänster hörnflagga på offensiv planhalva. Han snor åt sig bollen från backen och kliver in framför mål och sätter dit 2-0. En riktig kämpainsats.
I paus pratade killarna om att de "aldrig varit så svettiga förrut" och med tanke på att vi endast hade två avbytare så fanns det fog för det de sa. Vi tog beslutet att kasta in vår lille joker (Pascal) från start i andra. Han fick jobba hårt några minuter och gjorde det jättebra. I 5:e minuten tar en av deras backar med handen och vi får straff. Malle slår den hårt och högt i målvaktens högre kryss, men den går tyvärr stolpe ut. I 10:e minuten kommer Hammarby fria med Yusuf men han gör en fin räddning. Tre minuter senare skapar vi oreda i deras straffområde och Oskar har ett avslut ganska nära mål som går till Pascal som petar in 3-0. Kul att den "lille fightern" fick peta in en boll med tanke på hur hans små ben jobbade när han fick chansen. I 17:e minuten har Hammarby ett jättefint anfall och sätter dit 3-1. Strax därefter har Oskar ett tungt skott som målvakten räddar till hörna. I 22:a minuten får vi återigen hörna. Lukas slår den och Alvin sätter fram pannan men målvakten räddar. På returen är dock Oskar framme och trycker dit 4-1, vilket också blir slutresultatet.
Alla killar gör kanoninsats och kämpar från första till sista minuten. Ett extra plus till Oskar som var överallt på planen idag. Han tog verkligen ansvar som kapten och det var väldigt kul att se.

Nu njuter vi av två fina segrar i helgen så syns vi på träningen imorgon.